Ostoskori 0,00 € (0) 0

Arvon Kodintorin asiakas,

Tästä hetkestä alkaen Kodintori.fi verkkokauppa on avattu edistämään kiertotaloutta sisustuksessa. Ensimmäisenä myyjänä Kodintori.fi verkkokauppaan liittyy alajärveläinen uuden ajan toimija Antiikkiliike Paluu. Kodintorin missiona on tehdä käytetyn tavaran ostosta yhtä helppoa, luotettavaa ja vaivatonta kuin uuden tavaran tilaamisesta. 

Kodintori.fi pyrkii tulevaisuudessa tarjoamaan entistä kattavamman tarjonnan kaikille kotiinsa uutta ilmettä kestävästi ja ekologisesti etsiviä. Pidämme alustan laadusta kiinni ottamalla alustalle vain ammattikauppiaita, joiden valokuvat ja kuntoarvioinnit tuotteista ovat aina yhtä tarkkoja ja luottettavia. Toivomme saavamme mukaan kevään kuluessa lisää suomalaisia sisustuksen ammattilaisia, joiden jo olemassa oleva myyntivalikoima avautuu Kodintori.fi verkkokaupan kautta uusille asiakkaille.

Kodintoria alustana ylläpitää Toriverkosto Oy, joka on myös Kameratori.fi palvelun taustalla. Mikäli haluat kysyä alustasta tai kauppiaaksi pääsemisestä, ota yhteyttä info@toriverkosto.fi

 

Terveisin

Juho Leppänen

Toriverkosto Oy, Tampere