Ostoskori 0,00 € (0) 0

Tarjouspyyntö

ReAirsoft.com ostaa käytetyt airsoft-tarvikkeesi.

Onko sinulla omasta airsoft- tai muusta miltariaharastuksesta turhaksi jääneitä airsoft-replikoita, maastovaatteita, aselaukkuja tai muita airsoft-harrastuksen yhteydessä käytettäviä tuotteita? Ei hätää – ReAirsoft.com ostaa kaikkea airsoft välineistöä käteisellä rahalla!

Annamme sitoumuksettoman tarjouksen kirjallisesti muutaman arkipäivän sisällä tarjouspyyntölomakkeen jättämisestä. Tarjouksessa erittelemme erikseen paketille vaihtohinnan ja suoran käteisostohinnan. Jos olet tyytyväinen tarjoukseemme, voit toimittaa airsoft-tuotteet meille ja maksamme tuotteet tilillesi.

assignment_returned

Jätä tarjouspyyntö

keyboard_arrow_right
schedule

2-5 vuorokautta

keyboard_arrow_right
assignment

Annamme tarjouksen

keyboard_arrow_right
assignment_turned_in

Hyväksyt tarjouksen

keyboard_arrow_right
next_week

Toimitat tuotteet meille

keyboard_arrow_right
euro_symbol

Rahat tilillesi

1-5 tuotetta
Yli 5 tuotetta
 

Kasa airsoft-tuotteita

Lähetä meille sähköpostilla lisätietoja.

Lähetä meille sähköpostilla tiedot tuotteistasi ja vastaamme tarjouksella. Tarkimman mahdollisen tarjouksen saat kun kerrot meille kustakin tuotteesta seuraavat tiedot osoitteeseen myynti@atom-airsoft.fi

Merkki

Malli

Mekaaninen kunto, Kosmeettinen kunto

Muuta huomioitavaa

Tuote 1
1

Tuotteen tiedot

Kuvaile tuotetta mahdollisimman tarkasti.

Parhaimman mahdollisen hinta/vaihtotarjouksen saamme tehtyä kun meillä on tuotteista tarkimmat tiedot. täytä lomake rauhassa tuote kerrallaan, ja jos joku kenttä mietityttää niin voit klikata sen vieressä olevaa kysymysmerkkiä tai lähettää meille sähköpostia.

Merkki on tuotteen valmistaja, jonka nimen löydät airsoft-aseiden kohdalla useimmiten pistoolikahvan pohjalevystä tai rungon kyljestä. Varusteiden kohdalla merkkituotteista löytyy valmistajan nimi pesulapun tyyppisestä lipukkeesta. Mikäli varusteesta ei löydy minkäänlaista merkkiä valmistajasta, niin tällöin tuote on niin kutsuttu ACM tuote (All China Made) eli bränditön tai uudelleen brändätty kiinalainen kopiotuote.
help done clear
Kerro replikan asemmalli ja toimiiko ase jousi, kaasu vai sähköviritteisesti.
help done clear
Lisää uusi tuote

tai

Lähetä tarjouspyyntö
keyboard_arrow_down
Ladataan kuvia…